Aktuella turer och event. 

Här har våra Flightshare-piloter lagt ut en tur de planeret, kan och vill flyga. Hör av er via formuläret nedan om ni har en egen idé.   

Göteborg

Cirka 30 minuter flygtid, 1-3 personer plus pilot.  

Vi tar av från Säve Airport och flyger in över Göteborg. Hamnen är extra spännande och det är en fröjd att följa Göta Älv genom staden. Hör av dig till oss. 

Skärgården

Cirka 45 minuters flygtid. 1-3 personer plus pilot.  

Vi tar av från Säve Airport och flyger direkt ut mot Marsstrand och följer kusten norrut. På höjd ser ni många mil längs en av de vackraste plasterna på jorden. Upplev en underbar vy över havet, klipprna, husen och båtarna. Hör av dig till oss. 

En egen tur

Minsta flygtid 15 minuter. 1-3 personer plus pilot.  

En resa från A och B. Se ditt hus från ovan. Överraska en vän eller gör en snygg entré på golfbanan. Undvik stressen på vägarna på semestern, fiska vid en sjö där bilen inte kommer fram eller hämta något när ingen annan kan. Hör av dig till oss så planerar vi. 

Eller lyxa till det ordentligt. 

Lyxweekend på Villa Strömsfors

60 minuter tur och och retur. 1-3 personer plus pilot. 

Gör det alla pratar om. En fin tur är från Säve till VIlla Strömsfors. Boka en weekend hos dem så flyger vi dit. Där får du fördrink, relax, pool, trerätters och ett fantastiskt rum. VIlla Strömsfors är ett av Sveriges vackraste hus. Mer likt ett slott än många slott. Varje rum är unikt inrett och matsalarna, salongerna och köket är i en helt egen klass.  Läs mer om Villa Strömsfors här. 

Hör av er så planerar vi. 

Bada, grilla eller besök favoritkrogen. 

30-120 minuters flygtid. 1-3 personer plus pilot. Är vi fler kan vi flyga flera gånger. 

Varför inte samla ett gäng och flyg ut tillsammans för bad och grill. Eller boka bord på favoritkrogen. Är ni fler än tre så kan vi flyga flera gånger om det är i närheten. Hör av er så planerar vi något lyxigt tillsammans. 

Kontakta oss med din plan

Thank you for contacting us

GDPR. Vi följer reglerna för gällande General Data Protection Regulation som i korthet betyder att vi inte kommer dela dina personuppgifter med tredje person och kommer endast använda ditt namn och mailadress i syftet att komma i kontakt med med dig gällande det ämne som du själv beskrivit i "personal message". Detsamma gäller de kakor som automatiskt sparas när du besökt denna sida. Om du vill att vi tar bort din mailadress och din kakor från våra system så maila oss här.